Rockband Fuse 4 november in Van der Geest
Laatste update: 30 oktober 2017 om 10:39

NOORDWIJKERHOUT - Op zaterdag 4 november aanstaande speelt de Noordwijkerhoutse band Fuse in Café van der Geest in Noordwijkerhout.

De band bestaat al sinds de zomer van 1979 en is begonnen als scholierenbandje. Inmiddels spelen de drie leden alweer ruim 38 jaar met veel plezier hun pop- en stevige rockmuziek.

Fuse bestaat al sinds aanvang uit Marcel Duivenvoorden (gitaar/zang), Jan Heemskerk (bas/zang) en Hans Aartman (drums). In de beginjaren 80 was de band erg actief in de toenmalige Bollenstreekse popscene en trad veel op in de regio. Nog steeds spelen de bandleden elke week in hun eigen oefenstudio. De drukke werkzaamheden in het dagelijks leven laten het tegenwoordig niet toe dat er vaak wordt opgetreden. De afgelopen 10 jaar zijn er daarom slechts vier eerdere optredens geweest. De laatste keer was in maart 2015, ook in Café van der Geest.

Fuse heeft een zeer gevarieerd repertoire van eigenzinnige rock- en popmuziek vanaf de jaren 70 tot heden. Wanneer een nummer dat toelaat, wordt het overgoten met een stevige, geheel eigen rockstijl en wordt met veel enthousiasme gebracht. Een avondje Fuse in Van der Geest is zeer zeker een gezellige avond met lekkere rock, een lekker drankje en een gratis rondje bitterballen!

Iedereen is van harte welkom, op zaterdag 4 november aanstaande bij Café van der Geest, Zeestraat 7a 2211 XA  te Noordwijkerhout. Van der Geest is gewoon de hele avond open, de aanvang van het optreden is rond 22.00 uur.

Toegang is gratis.

 

Meer info: http://www.facebook.com/rockbandfuse