(Foto: pr).

Line-up Kattukse Nach boordevol jong talent
Laatste update: 19 april 2017 om 9:57

KATWIJK - De Kattukse Nach geeft jong, lokaal talent de kans om te spelen voor een groot publiek. Op woensdagavond 26 april vindt alweer de tiende editie van dit legendarische puur Katwijkse festival plaats.

Deze keer niet in de feesttent van het Huis van Oranje, maar op het festivalterrein van het Schuit Koningsdagfestival. Drie jonge, uiterst getalenteerde Katwijkse bands en twee dj's presenteren zich aan het Katwijkse publiek en gaan er een gigantisch feest van maken.

Op het programma dit jaar de veelbelovende pop/rock coverband Nautical Miles Beyond. Deze band, gecoacht door het PopLab van de Muziekschool, staat na wat kleinere optredens in Scum en de Boemerang voor het eerst op een groot podium tijdens een festival.


Het jonge, scherpe, veelzijdige en energieke hiphoptalent Mick Spek is allang geen onbekende meer in Katwijk en omstreken. Zeker niet na zijn daverende show tijdens SKA Oud en Nieuw in de ramvolle FullHouse area. Moshpit, Wall of Death, de tent ging helemaal stuk. Vorig jaar bracht Mick Spek zijn debuut-EP 'Dichtbij' uit en live schakelt hij nog een paar tandjes bij totdat echt iedereen staat te springen.
Als hoofdact zijn The Sellouts gestrikt, voorheen ook wel bekend als Lekker Bezig. Verwacht geen liefdes geneuzel, geen zoetsappige liedjes, maar stampende platen uit de hitparade, en dat allemaal in medleys.

Voor, na en tussen de optredens draait FeestDJ Jaap de lekkerste hits van de afgelopen jaren. Op de valreep is het nieuwe, anonieme, dj-duo Two Faces aan de line-up toegevoegd. De Kattukse Nach start dit keer al om 19:00 uur en gaat door tot 23:00 uur. De toegang is gratis en iedereen van alle leeftijden is van harte welkom om mee te komen feesten. Bij de ingang wordt op leeftijd gecontroleerd, dus neem je ID-bewijs mee.