Colette Wickenhagen (Foto: pr).

Jazzy Sunday Afternoon in Villa Flora Hillegom
Laatste update: 18 april 2017 om 15:29

HILLEGOM - Liefhebbers van live muziek met een swinging touch kunnen op zondag 30 april genieten bij Villa Flora in Hillegom.

Zoals de laatste zondag van elke maand is het dan Jazzy Sunday Afternoon. Vanaf 14.30 uur tot 17.30 uur speelt het combo met pianist Cees Diepeveen, Hans Brouwer op contrabas en Rob Janse op drums. Gastsoliste is deze keer zangeres Colette Wickenhage.

Zij vertolkt easy listening jazznummers en bossa nova waarin de swing op geen enkel moment ontbreekt. Wickenhagen is een door de wol geverfde zangeres, die een veelzijdige carrière heeft opgebouwd. In de jaren zeventig studeerde zij achtereenvolgens aan het Dans Conservatorium in Den Haag, de Arts Educational School in Londen en de Kleinkunstacademie in Amsterdam. Bij het gezelschap Intro Dans werkte Colette een aantal jaren mee aan schoolvoorstellingsprojecten, gaf danslessen in Nijmegen en Arnhem en musicallessen in Nijmegen en Harderwijk. Zeven jaar werkte zij als entertainer, actrice en vocaliste bij een groot partycentrum, gespecialiseerd in thema-avonden.


Op haar naam staan verschillende cd's, waarvan de laatste twee in 2010 en 2011 ook uitgebracht zijn op verzamelcd's in Singapore en Maleisië. Zij voelt zich als een vis in het water bij live optredens en werkt daarbij in verschillende bezettingen en is regelmatig gastsolist bij jazzcombo's en bij grote orkesten. Jazzy Sunday Afternoon in Villa Flora aan de Hoofdstraat 55 begint om 14.30 uur en duurt tot 17.30 uur.

De entree is gratis. Om aansluitend aan het jazzoptreden te dineren in het restaurant is het raadzaam een tafel te reserveren.

Bij Jazzy Sunday Afternoon op 28 mei zal als gastsolist Alt saxofonist en klarinettist Jan Wouter optreden.